A Westen gázkazánok igen népszerűek a lakásfelújítók és építők körében. A Westen már több, mint húsz éve van jelen hazánkban. A kiterjedt Westen gázkazán szerviz hálózatnak köszönhetően az ország bármelyik pontján huszonnégy órán belül javításra kerül az elromlott készülék.

A Westen gázkazán szerviz szakemberei több területen segítségünkre lehetnek, mint gondolnánk. Már a fűtéskorszerűsítésnél vagy egy új ingatlan fűtésrendszerének tervezésénél is kérhetjük tanácsukat. Az ingatlan méretét és a vízfelhasználást figyelembe véve kiválasztják a számunkra ideális kazánt, és be is szerelik azt.

A Westen gázkazán szerviz szerelői a már meglévő készülékek esetében is rendelkezésre állnak. Egy jól működő gázkazán esetében is időnként szükség van a készülék karbantartására, felújítására. A tapasztalt Westen szerelők egy karbantartás során először alaposan átnézik a készüléket, kicserélik az összes elkorrodálódott, tönkrement alkatrészt. Ezt követően kitisztítják a kazán belsejét, és ellenőrzik a fűtési rendszerben keringő víz mennyiségét. A rendszeres felújítás meghosszabbítja a kazán élettartamát. Emellett spórolhatunk is vele, hiszen a rendezett kazán kevesebb energiát használ a szükséges hőmérséklet eléréséhez.

Amennyiben azonban mégis meghibásodna a készülék, a Westen gázkazán szerviz munkatársaira akkor is számíthatunk. Mivel ezek már modern kazánok, a kijelzőn megjelenő hibakódokból következtethetünk a problémára. Bár egy némelyik meghibásodást úgy ítélhetünk meg, hogy mi is képesek vagyunk megoldani, ezt ne tegyük. A nem megfelelően javított gázkazán életveszélyes lehet. Forduljunk mindig szakemberhez!

Legyen szó akár felújításról, akár meghibásodásról, hívja hozzáértő Westen szerelőinket a profi megoldásért!