arany gyermek fülbevaló

A keresztszülők gyakran vannak dilemmában azzal kapcsolatosan, hogy a pici keresztgyermeküknek milyen ajándékot vegyenek. Az arany gyermek fülbevaló remek ajándék keresztelőre, babaváró bulira. Természetesen ezt érdemes előre letisztázni a szülőkkel, de a legtöbb bizonyára örülni fog annak, hogy a csemetéje csodálatos ékszert kap a keresztszüleitől.

Ez az ékszer az aranyshop.hu webáruházban hatalmas választékban elérhető. Mivel nem kell felpróbálni, ezért innen kényelmesen és egyszerűen be lehet szerezni. Többféle változatban elérhető az arany gyermek fülbevaló. Típus szerint vannak stekkeres, patentzáras, franciazáras változatok, kivitel szerint pedig szinte végtelen a paletta. Választhatunk ugyanis virágos, lovacskás, katicás, cicás, pillangós modelleket, kővel vagy anélkül.

Az arany gyermek fülbevaló kínálatban természetesen nemcsak babáknak való darabok találhatóak, hanem nagyobb kislányoknak megfelelő modellek is. Nekik lehet valamilyen szép köves fülbevalót választani, sárga vagy fehér aranyból. Mindegy, hogy milyen korú gyermeknek vásároljuk az ékszert, fontos, hogy magas minőségű aranyból készüljön és ne tartalmazzon kobaltot, krómot vagy nikkelt.

Ezzel elkerülhető egy esetleges fémallergia lehetősége. Az arany gyermek fülbevaló a webáruházban anyagában is a legmagasabb nívónak felel meg. Ha babának választjuk, akkor az a legmegfelelőbb típus, amelyik elég apró ahhoz, hogy a kicsi ne tudja idővel kikapni a füléből. Érdemes olyan arany gyermek fülbevaló változatot keresni, aminek a zárszerkezete nehezen kezelhető, így elkerülhető, hogy a gyermek véletlenül elveszítse.