TCL márka 1981 óta jelen van a piacon. Napjainkban már világvezető a háztartási gépek és a szórakoztató elektronika gyárában. Senkinek nem kell bemutatni a Thomson televíziót, az Alcatel vagy a Blackberry telefonokat. Nem utolsó sorban, a TCL az IKEA hálózattal együttműködve közös házimozirendszert is piacra dobott. Klímákkal 1999 óta foglalkoznak, ami kicsit több mint 20 éves szakmai tapasztalatot jelent. Éves szinten 10 millió lakossági és kereskedelmi TCL klíma kerül legyártásra, amiket aztán a világ 165 országában forgalmazzák.

A TCL klíma a márka bevallása szerint mindig is a megbízhatóságot és a megfizethetőséget fogja képviselni. Kulcsszóként a tervezés során a színvonal, energiahatékonyság, egyszerűség és kiemelkedő dizájn szerepelnek minden széria esetén.

1999 óta rengeteg idejük volt a TCL-nél kutatásra és fejlesztésre. Hosszú évek munkájának és a legszigorúbb minőség-ellenőrzési követelményeknek eredményeként a TCL klíma ma egyet jelent a kiváló minőségű, megbízható klíma berendezésekkel. A márka valóban legelismertebb, és minőségi termékeket gyártóktól alkatrészekből, megbízható gyártástechnológiával készült készülékeket árusít. Céljuk a piacon a verhetetlen ár-érték arányuk fenntartása a minőség romlása nélkül.

A TCL klíma belsejében csúcstechnológiás motorok és kompresszor alkalmazásával rövid idő alatt képesek biztosítani a kívánt hőfokú levegőt. Minden TCL klímaszéria fűtésre optimalizált, így nem a nyári hónapokra korlátozódik kizárólag a használata, hanem az év teljes egészében kihasználható. Valódi befektetésként tekinthet a TCL klímakészülékére, hiszen az átmeneti időszak hónapjaiban önállóan is megoldható vele a fűtés, a téli hónapok alatt pedig kiegészítőfűtésre alkalmas -20°C-ig szabadon.

Ha egyedi igényeiket kielégítő klímát keres, vagy az otthona sajátos kialakítása miatt (legyen az akár egy tetőtér vagy alacsony belmagasság) szükséges speciális körülmények között is felszerelhető, majd hosszútávon használható, megbízható készülék után próbál kutatni, a TCL klíma nem fog csalódást okozni. A lakossági klímák árusítása mellett multi split egységeket is forgalmaznak, amely egyedi megoldások vagy nagy lapterületű épületek egy-rendszerű hűtését és fűtését biztosítja, nem csak ipari környezetben.