A csomagtértálcák ötletes és igen hasznos termékek, melyeket csak ajánlani lehet minden gépkocsi tulajdonos számára.

A Gledring csomagtértálcák a gyártó szlovéniai cég minőség iránti elkötelezettségének köszönhetően kiemelkedő színvonalat képviselnek a hasonló jellegű termékek kategóriájában. Ezek a csomagtértálcák nemcsak minden igényt kielégítően alkalmazhatók a legkülönfélébb típusú személygépkocsikban, hanem az innovatív formatervezésnek köszönhetően sikeresen ötvözik a praktikumot az esztétikummal. A termék megbízhatóságát meggyőzően igazolja a gyártó által nyújtott 5 év garancia.

Ezenfelül pedig a Gledring csomagtértálcák rendelkeznek egy olyan kiegészítővel illetve tartozékkal is, mely ékes bizonyítéka a cég fejlesztési stratégiáján dolgozó szakemberek ötletgazdag és fantáziadús hozzáállásának. Ez az egyedi tartozék nem más, mint a Doggymat lökhárítóvédő. A Gledring csomagtértálcákat ez a remek kiegészítő, melynek kifejlesztésére a személygépkocsi-vezetők szokásainak alapos és mélyreható tanulmányozása révén került sor, mindenképpen elsőrangú produktummá avatja. A lökhárítóvédővel kiegészült csomagtértálcák a csomagtér és a hátsó lökhárító teljes körű és hatékony védelmét biztosítják, s egyúttal használatukat is ügyesen kibővítik.

A Doggymat lökhárítóvédővel ellátott csomagtértálcák előnyei különösen akkor mutatkoznak meg, ha a személygépjárműben a szokásosnál hosszabb, nehezebb vagy éppen terjedelmesebb tárgyak szállítására kerül sor. Ám ezek a csomagtértálcák akkor is úgyszólván nélkülözhetetlenek, ha kutya, macska, vagy egyéb háziállat utazik a csomagtérben, illetve ha a vezető, mondjuk, sítúrára vagy hasonló jellegű kirándulásra indul.

Hiszen a lökhárítóvédővel kibővített csomagtértálcák nemcsak a legkülönfélébb tárgyak optimális és csúszásmentes elhelyezését teszik lehetővé, de például egy síeléssel töltött nap végeztével az öltözködést is megkönnyíthetik a nyitott csomagtérben, vagy éppen remek ülőhelyet kínálhatnak, kellemes fáradtságban gyönyörködni a havas hegycsúcsok kínálkozó panorámájában.