Tudom, már túl vagyunk a karácsonyon, de azért biztos vannak még olyan családi rendezvények az évben, amikor mindenkinek jár egy kis apróság. Ez sokszor egy terhes feladat tud lenni, hiszen nem mindig van egyesével mindenkire vonatkozó jó ötlet, aminek tényleg mindenki örül, de közben nem is kerül egy kisebb vagyonba. Nos, az én szuper trükköm a legutóbbi ilyen alkalommal az volt, hogy a Dermokozmetikumok alkategória fül alatt választottam mindenkinek egy kis apróságot és láss csodát, fiúk és lányok egyaránt örültek neki!

A prevenciopatika.hu oldalon kerestem meg ezt a kategóriát, ahol tényleg mindenkinek szóló termékeket lehet találni. Talán teljesen evidens, hogy a nőknek itt mindig lehet olyasmit találni, aminek őszintén örülni fognak. Igen ám, de már nemcsak a nagy nőciknek vannak apróságok, hanem az apró nőciknek is vannak nagy nőcis dolgok: például egy kimondottan kislányoknak szóló ajakápoló, ami jópofa csomagolásával és finom illatával tutira minden kislány kedvence. Ami ennél szerintem sokkal érdekesebb, az az, hogy itt aztán férfiaknak szóló ajándékokat is lehet találni. Hiszen a Dermokozmetikumok alkategória nem pusztán a női bőr ápolásáról szól, hanem a férfiak bőréről is. Elvégre egy állandóan borotvált, irritált arcbőr legalább annyi törődést kíván, mint egy éppen ráncosodni kezdő női arcbőr.

Én a magam részéről a Vichy termékeket kedvelem a leginkább és legnagyobb szerencsémre időnként akciós is némelyik. De amikor ezt a családi bevásárlást csináltam, akkor persze minden másból is tettem a kosárba. Volt ott ajakápoló, borotválkozás utáni krém, arcpakolás és minden kis apróság, aminek univerzálisan mindenki örül. És nem is maradt el az öröm, mindenki nagyon jól fogadta a prevenciopatika.hu-ról rendelt apróságokat, amelyeknek végre tényleg volt értelmük és nem csak valami haszontalan izét ajándékoztunk egymásnak.

Azóta már a család többi tagja is rátalált erre a weboldalra, hiszen ez egy jó áron értékesítő online patika, nagy választékkal. Az ember egy idő után nem ússza meg, hogy mindenféle bogyókat szedjen. Ez kezdődhet már egészen korán, mondjuk némi tudatossággal a vitaminok kapcsán, de lehet szó valamilyen későbbi hiánybetegség kezeléséről is. A lényeg, hogy a prevenciopatika.hu mindannyiunk számára tartogat olyan termékeket, amelyekre szükségünk van. A Dermokozmetikumok alkategória pedig szintén olyasmivel van teli, amit jól esik a háztartásban tudni, mert szebbek és ápoltabbak lehetünk tőle.

Én mindenképpen arra sarkallok mindenkit, ahogyan a családomnál is tettem, hogy nézzen szét itt, mielőtt legközelebb a megszokott gyógyszertárba menne. Hátha éppen olyan szezonális akciók lesznek, amelyek kellően meggyőzők ahhoz, hogy inkább onnan rendelje azt a terméket. Nálam egyértelműen kiváltotta a hagyományos gyógyszertárba járást a Prevenció Patika, és mivel általában egyszerre rendelek meg hosszabb időszakokra termékeket, ezért mindig összejön a 15 ezer forintos rendelési tétel, ami felett ingyenes a házhoz szállítás. Szóval ha épp a Dermokozmetikumok alkategória nem is tartogat túl sok izgalmat, a vitaminok, porcerősítők, vagy baba-mama termékek között biztos vagyok benne, hogy mindig találni a célnak megfelelőt.