Hatos Lottó

Gyakran mondjuk, hogy az ember társas lény, ezért is ragaszkodom mindig inkább az offline megoldásokhoz, annak ellenére, hogy manapság már bármit meg lehet oldani online. A Hatos Lottó az egyik olyan dolog, amivel kapcsolatban szintén ragaszkodom a személyességhez, ennek kedvéért is mindig inkább felöltözök, és elindulok otthonról, pedig megoldhatnám online is.

A Hatos Lottó viszont mindig egy jó indokot jelent számomra ahhoz, hogy kimozduljak, és amellett, hogy az ügyintézés során emberekkel, ismerősökkel, barátokkal futok össze, sétálok is, kint vagyok a szabad levegőn, ami mind mind nagyban hozzájárul a fizikai és a mentális egészségemhez. Erre pedig hosszú ideje igyekszem már kellő figyemet fordítani.


Ezét tanácsolom azt mindenkinek, aki ebben a mai rohanó világban mindenhová rohan, és ezért amit csak lehet, online intéz el, hogy legalább a Hatos Lottó kedvéért mozduljon ki, az az egy óra vagy fél óra mindenképp megéri. Ez idő alatt ugyanis megmozgatjuk magunkat, mindenképp több inger ér minket, mintha otthon maradtunk volna a négy fal között, és nagy valószínűséggel ismerősökkel, barátokkal találkozhatunk. A lényeg nem is azon van, hogy ismerősök, barátok legyenek, lehetnek félidegenek is, akikkel azért futunk össze, mert ők is a Hatos Lottó ügyében indultak útnak és ugyanaz az úticél.

Fontos, hogy nyitottak legyünk

Elengedhetetlennek tartom a hétköznapokban azt, hogy kommunikáljunk másokkal, és bár sokan nem szeretik a felszínesnek tűnő csevegéseket, szerintem ennek az úgynevezett small talknak is megvan a helye, az ideje és a szerepe is. Igenis szükségünk van a cseverészésre, az interakciókra, mert az ember társas lény, és ez a kijelentés nem véletlenül, hanem igen nyomós okkal vált általános igazsággá.