2018. május 20. vasárnap, Bernát, Felícia napja
Gyorshír Lapszemle Intézményrendszer Orvosszakma Kultúra WebOrvos
Itt jár:
Főoldal Lapszemle Szoros együttműködésben a kórházak és a rendőrség

Szoros együttműködésben a kórházak és a rendőrség

2018-03-13 08:07 Forrás: szoljon.hu
45
Cikk küldése email-ben Cikk nyomtatása A A A


Öt megyei kórház csatlakozott a rendőrség egészségfejlesztési programjához.

Újabb állomásához érkezett a megyei rendőr-főkapitányság egészségfejlesztési programja. Ezúttal öt egészségügyi intézménnyel fűzték szorosabbra a már meglévő kapcsolatukat. Az együttműködési megállapodást dr. Lippai Norbert, a szolnoki Hetényi Géza kórház, dr. Rudner Ervin, a szolnoki MÁV kórház, dr. Csellár Zsuzsanna, a mezőtúri kórház, Nagyné László Erzsébet, a karcagi Kátai Gábor kórház és dr. Sinkó-Káli Róbert, a jászberényi Szent Erzsébet kórház vezetője írta alá. A rendőrség részéről pedig dr. Urbán Zoltán dandártábornok látta el kézjegyével – írja a szoljon.hu portálja.

A megyei rendőrfőkapitány elmondta, több partnert vontak már be ebbe az együttműködésbe, szerettek volna azonban egy olyan több lábon álló rendszerrel élni, amelyet a kórházak tudnak számunkra biztosítani. Ilyenek az intézmények egészségfejlesztési programjai, eszközeik és az ott dolgozók szakmai tudása.

Az érintett kórházak vezetői egyöntetűen örültek a kezdeményezésnek és annak, hogy írásos formába öntik azt az együttműködést, amely már eddig is megvolt közöttük.

Ezek a cikkek is érdekelhetik