2018. május 20. vasárnap, Bernát, Felícia napja
Gyorshír Lapszemle Intézményrendszer Orvosszakma Kultúra WebOrvos
Itt jár:
Főoldal Lapszemle Kismamák hasát fogdosta egy férfi

Kismamák hasát fogdosta egy férfi

2017-08-12 08:22 Forrás: feol.hu
77
Cikk küldése email-ben Cikk nyomtatása A A A


Csütörtöktől 24 órás az őrszolgálat a Fejér megyei kórház terhesambulanciáján.

Azóta törölt posztban panaszkodott egy kismama az egyik online babaváró közösségi felületen, hogy egy ismeretlen férfi zaklatja a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház terhesambulanciáján várakozó várandós nőket. A férfi hónapok óta bejár a terhes ambulanciára és zaklatja az oda egyedül érkező kismamákat. Mindig mást hazudik, hogy miért van ott, s állítólag mindig ugyanabban a ruhában van – olvasható a feol.hu portálján.

Az üggyel kapcsolatban az intézmény igazgatósága így nyilatkozott: „Kivizsgáltuk az ügyet. Őr is áll már az ambulancia területén (rákérdezésre megerősítették, hogy mától 0-24 órás az őrszolgálat – a szerk.), de zaklató nincs, egy általunk megkérdezett se találkozott a jelenséggel. Fokozottan ügyelünk mindenki biztonságára!"

A rendőrséghez az elmúlt időszakban a fenti esettel senki sem fordult bejelentéssel, így egyelőre nem indulhat eljárás az egyébként többek által felismert és azonosított zaklatóval szemben. A városi rendőrkapitányság munkatársai azt kérik, a zaklatott kismamák minden ilyen, akár múltbeli, akár friss esettel forduljanak a rendőrséghez, tegyenek feljelentést! Mint írják, „a Székesfehérvári Rendőrkapitányság ellenőrizni fogja, hogy fennáll-e olyan körülmény, amely szabálysértési vagy büntetőeljárás megindítását indokolttá tenné. Amennyiben igen, munkatársaink meg fogják tenni a szükséges intézkedéseket."

Ezek a cikkek is érdekelhetik