2018. május 21. hétfõ, Konstantin napja
Gyorshír Lapszemle Intézményrendszer Orvosszakma Kultúra WebOrvos
Itt jár:
Főoldal Lapszemle Ingyen kuponnal lepték meg a győri kórház dolgozóit

Ingyen kuponnal lepték meg a győri kórház dolgozóit

2018-02-10 10:49 Forrás: városikurír.hu
78
Cikk küldése email-ben Cikk nyomtatása A A A


Pont olyan kuponfüzetet kaptak a dolgozók, mint amilyet valamennyi győri postaládába időről időre bedobálnak.

A fizetési szalag mellé az egyik élelmiszer-áruház kuponfüzet is járt a minap a győri kórház dolgozóinak. Az alkalmazottak nemcsak meglepődtek a váratlan és szokatlan mondjuk így: ajándék kapcsán, de azóta is azon törik a fejüket: vajon az intézményvezetőknek hogyan sikerült a környék postaládáiból összeszedni a több száz, amúgy ingyenes füzetet - írja a varosikurir.hu.

A boldoguljgyorben.blog.hu beszámolója szerint nagy volt a meglepődés a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban (PAMOK), amikor a dolgozók megkapták az aktuális fizetési szalagot. A borítékban ugyanis ezúttal más is volt: egy kuponfüzet. Nem is akármilyen kuponfüzet, pont olyan, amit valamennyi győri postaládába időről időre bedobálnak.

A meglepetést hamarosan a fejtörés váltotta, a dolgozók ugyanis most is azon töprengenek; vajon szeretett intézményük vezetői miért döntöttek e szokatlan „ajándék" mellett, de főleg azt próbálják kitalálni, vajon hogyan sikerült többszáz ingyenes kuponfüzetre szert tenni.

A győri kórház dolgozói azonban nemcsak e téren tanácstalanok. Azt sem tudják, voltaképpen a kuponfüzet valamiféle cafetéria vagy egyéb juttatás? A vezetés ugyanis semmit nem kommunikált, csak hozzátették a papírhoz.

További részletek a weboldalon.

Ezek a cikkek is érdekelhetik