2018. május 21. hétfõ, Konstantin napja
Gyorshír Lapszemle Intézményrendszer Orvosszakma Kultúra WebOrvos
Itt jár:
Főoldal Lapszemle A BM klubba költöznek a védőnők és az ügyelet

A BM klubba költöznek a védőnők és az ügyelet

2018-02-14 09:41 Forrás: teol.hu
55
Cikk küldése email-ben Cikk nyomtatása A A A


A használaton kívüli szekszárdi épület korszerűsítésére, eszközök és bútorok beszerzésére 206 millió forintot fordíthat a város.

Szekszárdon a volt BM klub első szintjére egy gyermek háziorvosi rendelő, továbbá a gyermek- és a felnőtt ügyeleti rendelők és kiszolgáló helyiségek, a második szintre a védőnői szolgálat kerül majd előreláthatóan a jövő év közepén, második felében. Ezzel az alapegészségügyi szolgáltatások fejlesztésében Szekszárd újra nagyot lép előre, fogalmazott Ács Rezső polgármester, aki hétfőn írta alá dr. Horváth Kálmán kormánymegbízottal az ingatlan ingyenes használatba vételéről szóló szerződést – írja a teol.hu portálja.

A városvezető elmondta, hogy már a tervek elkészítése előtt kikérték a szekszárdi háziorvosok véleményét az átalakítással kapcsolatban. TOP forrásból az épület korszerűsítésére, eszközök és bútorok beszerzésére 206 millió forintot fordíthat a város.

Dr. Horváth Kálmán örömét fejezte ki egyrészt azért, hogy a kormányhivatal ritka gesztust tehetett a város felé, másrészt amiért egy használaton kívüli ingatlant adhatnak át jó célra. Azt is elmondta: egy korábbi KEOP pályázatnak köszönhetően kívülről már elfogadható képet mutat az épület.

Ezek a cikkek is érdekelhetik