2018. május 20. vasárnap, Bernát, Felícia napja
Gyorshír Lapszemle Intézményrendszer Orvosszakma Kultúra WebOrvos
Itt jár:
Főoldal Kórházszövetség Az egészségügy rejtett kincsei

Az egészségügy rejtett kincsei

2011-11-10 07:40 Forrás: Magyar Kórházszövetség
1552
Cikk küldése email-ben Cikk nyomtatása A A A


A Magyar Kórházszövetség ismét meghirdeti „Az egészségügy rejtett kincsei – avagy az egészségügyi dolgozók kicsit másképp!” elnevezésű programját.

A Magyar Kórházszövetség 2011 áprilisában, Egerben tartott kongresszusán indította el „Az egészségügy rejtett kincsei – avagy az egészségügyi dolgozók kicsit másképp!” című programját. Ez a kezdeményezés új színt vitt a rendezvénybe, hiszen megmutatta, hogy a gyógyítás feltételeinek fenntartása érdekében, a fáradságot, a fásultságot és az elszegényedést egyre kevésbé toleráló betegtársadalom szolgálata közben milyen kincsek kerülnek ki dolgozóink kezei közül. A fogadáson műsort adó munkatársak elérték azt, amit eddig rendezvényünkön egyik befutott zenei előadó sem: a közönség fáradhatatlanul tapsolt a teljes műsoridő alatt, hiszen a „mieinknek” drukkolt. Ámultunk a kreativitásukon, a türelmükön, a bátorságukon és a magával ragadó vidámságukon. Nem volt kérdéses a folytatás!

Ismét meghirdetjük tehát „Az egészségügy rejtett kincsei – avagy az egészségügyi dolgozók kicsit másképp!” programunkat, melyre szeretettel hívunk meg minden alkotó és zenei-prózai tehetségét megmutatni vágyó egészségügyi dolgozót. Büszkék vagyunk ezekre a kincsekre, ezért szeretnénk szélesíteni a látogatók körét. Az Eger & Park Hotel adottságait kihasználva nagyobb teret biztosítunk, és a kiállítást megnyitjuk az egri lakosság előtt is.

Következő évi kongresszusunkat 2012. április 25–27-én tartjuk Egerben, az „Egészségügy rejtett kincsei” kiállítás pedig 25-26-án (szerdán és csütörtökön) tart majd nyitva, a fellépők pedig a 26-án megrendezésre kerülő ünnepélyes fogadáson mutathatják be produkcióikat. Az előzőhöz hasonlóan biztosítjuk a kiállításhoz szükséges logisztikai hátteret és – a jelentkezési létszámtól függően – igyekszünk gondoskodni a kiállítók és fellépők szállás/étkezési igényeiről.

A programot továbbra is a Magyar Kórházszövetség Kongresszusi és Kommunikációs Bizottsága fogja össze, a zsűri szerepét is betöltve. Az alkotásokat és az előadásokat kategóriájuk szerint – látogatókkal és a közönséggel együtt – értékeljük, a legjobbakat külön elismeréssel jutalmazzuk.

A részvételhez szükséges jelentkezési lap és a program további részletei letölthetők a www.mkszkongresszus.hu, valamint a www.korhazszovetseg.hu/aktualis oldalakról.

Jelentkezési határidő: 2012. január 13.

A jelentkezéseket az alábbi címekre várjuk: Magyar Kórházszövetség – 1113 Budapest, Ibrahim u. 19.

E-mail: mksz@invitel.hu, tel./fax: +36 (1) 214-5159

A Kongresszus szervezői

Ezek a cikkek is érdekelhetik

Kulcsszavak

kongresszus ,