2018. április 21. szombat, Konrád napja
Gyorshír Lapszemle Intézményrendszer Orvosszakma Kultúra WebOrvos
Itt jár:
Főoldal Egészségpolitika Lombikbébi program a Debreceni Egyetemen

Lombikbébi program a Debreceni Egyetemen

2018-01-03 17:49 Forrás: Weborvos
136
Cikk küldése email-ben Cikk nyomtatása A A A


Klinikai háttérrel, egyetemi üzemeltetéssel. milliárdos fejlesztéssel működnek.

2018. január 3-án a hivatalos átadás-átvétellel a Debreceni Egyetem Klinikai Központja visszavette a 2003-ban a Kaáli Intézetnek átadott lombik program tevékenységet. A szolgáltatás jelenleg változatlan helyen és eszközös feltételrendszerrel várja a gyermektelenséggel küzdő párokat.

Az Asszisztált Reprodukciós Centrum (ARC) a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának komplex meddőség programjába szervesen illeszkedve, az Egyetem teljes laboratóriumi, képi diagnosztikai és genomikai hátterét is alkalmazva, a lehető legkorszerűbb kivizsgálási és kezelési lehetőségeket nyújtja.

A Debreceni Egyetem a megnövekedett igények korábbiaknál is színvonalasabb kiszolgálására 2018-ban a már megítélt kormányzati támogatás felhasználásával 1,1 milliárd forintból javítja a tevékenység infrastrukturális és eszközös feltételeit.

Ennek köszönhetően az Asszisztált Reprodukciós Centrum az eddigieknél nagyobb területen és korszerűbb környezetben, megerősödött műszerparkkal fogja a gyermekre várók igényeit kielégíteni. Az Asszisztált Reprodukciós Centrum (ARC) a Klinikai Központ kiemelt egysége, mely magas szakmai színvonalon, korszerű menedzsmenttel és az egyetemi háttérrel megerősödve, hálapénz mentesen teremti meg a legkorszerűbb meddőségi kezelések lehetőségét az Észak-Alföldi régió, illetve a környező országok lakosai részére.

Bejelentkezés és információ:
Debreceni Egyetem Klinikai Központ Asszisztált Reprodukciós Centrum (ARC)
06-52/255-318
06-52/255-818
06-52/255-138

Ezek a cikkek is érdekelhetik